Change font size   Print view

24bit Emprom for Apogee DIO

Discussion board for Mackie's d8b Digital Console users.

24bit Emprom for Apogee DIO

Postby HarryBates » Wed Apr 05, 2017 6:15 pm

Trying to find Emprom for 24bit Apogee DIO, I currently have the 16bit Apogee. Any help would be appreciated.
HarryBates
Registered user
 
Posts: 3
Joined: Wed Apr 05, 2017 6:07 pm

Re: 24bit Emprom for Apogee DIO

Postby phantomrage » Wed Apr 05, 2017 11:32 pm

I can check mine I have a few around.

Do you have a part number or version number? I'm not familiar with the eproms.
phantomrage
Registered user
 
Posts: 92
Joined: Sun Dec 27, 2015 12:01 am

Re: 24bit Emprom for Apogee DIO

Postby HarryBates » Thu Apr 06, 2017 1:49 am

I removed two of the Apogee DIO cards and it says, "V2.1" so I guess I don't need the emprom now, thanks anyway.
HarryBates
Registered user
 
Posts: 3
Joined: Wed Apr 05, 2017 6:07 pm

Re: 24bit Emprom for Apogee DIO

Postby phantomrage » Thu Apr 06, 2017 2:00 am

Glad you got it...

I'm about to figure out how to copy eproms. A ham radio friend has a setup to copy any chip made. Comes in handy for Motorola radios and other older stuff.

I want to learn this skill and use it for audio gear. Seems it would be good to have around to help others.
phantomrage
Registered user
 
Posts: 92
Joined: Sun Dec 27, 2015 12:01 am

Re: 24bit Emprom for Apogee DIO

Postby salvaes » Sun Aug 06, 2017 2:41 pm

Hi Guys, I have a copier and files.
If anyone needs help, let me know.
Macpro 12cores ,logic Pro ,RME Octamic2 X4 ,forusrite ISA , apogee DA16X ,
Antelope orion studio - apogee psx100 - TLA CLASSIC VALVE SERIES - SPL GOLDMIKE - Focal twin 6be, Adam A7x ,Mackie d8b
User avatar
salvaes
Premium Member
Premium Member
 
Posts: 80
Joined: Wed Aug 26, 2009 10:52 am

Re: 24bit Emprom for Apogee DIO

Postby phantomrage » Sun Aug 06, 2017 11:38 pm

To copy the eprom?

If so, what else can you copy?
phantomrage
Registered user
 
Posts: 92
Joined: Sun Dec 27, 2015 12:01 am

Re: 24bit Emprom for Apogee DIO

Postby salvaes » Sat Aug 12, 2017 11:17 pm

I have all the eproms.

Main board Bios eprom.
Dsp Bios eprom.
Adat cards 2.1 eprom.

Each chip at 25 $
Macpro 12cores ,logic Pro ,RME Octamic2 X4 ,forusrite ISA , apogee DA16X ,
Antelope orion studio - apogee psx100 - TLA CLASSIC VALVE SERIES - SPL GOLDMIKE - Focal twin 6be, Adam A7x ,Mackie d8b
User avatar
salvaes
Premium Member
Premium Member
 
Posts: 80
Joined: Wed Aug 26, 2009 10:52 am

Re: 24bit Emprom for Apogee DIO

Postby phantomrage » Sat Aug 12, 2017 11:48 pm

Can you copy the big hard drive bios chip?

Also, I was wondering what other chips, because I have projects on other stuff that need proms made emu, roland, etc...
phantomrage
Registered user
 
Posts: 92
Joined: Sun Dec 27, 2015 12:01 am

Re: 24bit Emprom for Apogee DIO

Postby salvaes » Sun Aug 13, 2017 6:46 pm

Yes, in addition to a friend I made a copy of an eprom of a roland d50.
Macpro 12cores ,logic Pro ,RME Octamic2 X4 ,forusrite ISA , apogee DA16X ,
Antelope orion studio - apogee psx100 - TLA CLASSIC VALVE SERIES - SPL GOLDMIKE - Focal twin 6be, Adam A7x ,Mackie d8b
User avatar
salvaes
Premium Member
Premium Member
 
Posts: 80
Joined: Wed Aug 26, 2009 10:52 am


Return to d8b Forum

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest