Change font size   Print view

LOGIC D8B SYNC

Discussion board for Mackie's d8b Digital Console users.

Re: LOGIC D8B SYNC

Postby Red Carpet » Fri Mar 23, 2012 2:00 am

hey if you need server space for your website let me know

i would love to support the project
User avatar
Red Carpet
Registered user
 
Posts: 64
Joined: Mon Oct 17, 2011 1:08 am

Re: LOGIC D8B SYNC

Postby kamue » Fri Mar 23, 2012 12:33 pm

thank you very much.

we just bought webspace and now we are trying to set up the homepage as fast as possible. Dont want to let the community wait any longer. We hope that we will be finished very soon. If people want to support us later, after trying the logic d8b synch, there will be always space for a donation :).

@ Red Carpet: thx, for the offer we appriciate it. Hope we can work together in the future.
kamue
Registered user
 
Posts: 10
Joined: Fri Feb 10, 2012 10:22 am

Re: LOGIC D8B SYNC

Postby anyhorizon » Fri Mar 23, 2012 9:52 pm

Red Carpet, the egg cartons in your avatar knock me over. Cheapest way to get an anechoic room and they work like a wheel.

Peter
In the scheme of things, there isn't one... just chaos.
User avatar
anyhorizon
Premium Member
Premium Member
 
Posts: 1054
Joined: Fri Nov 21, 2008 9:36 pm
Location: Down under or up over, depending on where in space you are.

Re: LOGIC D8B SYNC

Postby Red Carpet » Sat Mar 24, 2012 2:54 pm

well i bought an old freezing cell where they store food in and we used the egg cartons to kill any reflecting sounds i think the sound quality we record could amaze you
i am not a proffesional this means i did not go to any music school but i can manage i think
we are 2 dudes that dig making music
we thought red carpet to be a cool name for our formation but yesterday found out that the name was allready taken so we need a new name.

we are setting up my new mac pro to make video clips for our songs we made almost 50 new songs in the last year
i think that we are on the right track.
User avatar
Red Carpet
Registered user
 
Posts: 64
Joined: Mon Oct 17, 2011 1:08 am

Re: LOGIC D8B SYNC

Postby Marc Girard » Mon Apr 02, 2012 8:57 pm

Hello Logic guys,

I thought you guys might wanna see this:

Marc Girard
Bluaudio.org
http://www.bluaudio.org/d8bridge
User avatar
Marc Girard
Moderator
Moderator
 
Posts: 278
Joined: Wed Oct 13, 2010 5:26 am

Re: LOGIC D8B SYNC

Postby anyhorizon » Tue Apr 03, 2012 12:54 am

Don't you just love competition! It makes the free enterprise system so entertaining.

Peter
In the scheme of things, there isn't one... just chaos.
User avatar
anyhorizon
Premium Member
Premium Member
 
Posts: 1054
Joined: Fri Nov 21, 2008 9:36 pm
Location: Down under or up over, depending on where in space you are.

Re: LOGIC D8B SYNC

Postby FrankH » Tue Apr 03, 2012 4:03 am

What actually galls me about this post is aside from horning into a competitor's thread, is that the damn thing is not running on a Mac. Until this works on any modern Intel Mac...it is just bullshit.
User avatar
FrankH
Premium Member
Premium Member
 
Posts: 354
Joined: Wed Nov 26, 2008 7:21 pm

Re: LOGIC D8B SYNC

Postby anyhorizon » Tue Apr 03, 2012 4:13 am

I'm kinda with you there Frank although on the bridge forum, there is a rickety claim of Mac use. Dunno. But I agree, no need for jumping in on another's thread like that.

Peter
In the scheme of things, there isn't one... just chaos.
User avatar
anyhorizon
Premium Member
Premium Member
 
Posts: 1054
Joined: Fri Nov 21, 2008 9:36 pm
Location: Down under or up over, depending on where in space you are.

Re: LOGIC D8B SYNC

Postby Marc Girard » Tue Apr 03, 2012 5:23 am

@Anyhorizon: Well, who's jumping who? viewtopic.php?f=2&t=175&start=500
Kamue used my thread to promote his project, this is fine with me. It's a free world isn't it?

@FrankH: My "bullshit" as you called it was part of a bigger experiment. The goal is to transform the D8B into a usable studio hub with mostly controls and maybe audio. I can run D8Bridge now, directly into the D8B's CPU. Allowing direct communication with *ANY* DAW, Mac or PC. Have a look at my newer "bullshit" if you may:



Running D8Bridge from the brain will allow to get rid of the serial cable, run your controls over ethernet (like Digidesign's controllers) and merge the control and the DSP signals on one simple connection. If you think it's still bullshit, well, I'm OK with that, but I'm receiving tons of emails and comments about how the D8B should work and I'm working towards what my clients want. If it doesn't suit you, well, too bad, too sad.
Marc Girard
Bluaudio.org
http://www.bluaudio.org/d8bridge
User avatar
Marc Girard
Moderator
Moderator
 
Posts: 278
Joined: Wed Oct 13, 2010 5:26 am

Re: LOGIC D8B SYNC

Postby anyhorizon » Tue Apr 03, 2012 7:03 am

Fine, Marc. The video is hard for me to see what actually happens. Perhaps it's because I have no trouble setting up the d8b to do what I want in terms of controlling Logic or Cubase. You obviously know your stuff but I'm most reticent to give up the audio capabilities. Whatever, carry on. No harm intended. Had forgotten about the other thread.

Peter
In the scheme of things, there isn't one... just chaos.
User avatar
anyhorizon
Premium Member
Premium Member
 
Posts: 1054
Joined: Fri Nov 21, 2008 9:36 pm
Location: Down under or up over, depending on where in space you are.

PreviousNext

Return to d8b Forum

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron